22 Ağustos 2012 Çarşamba

Sun is Shining, The weather is Sweet. Make You Want to Move Your Dancing Feet!

Tatil bitti, tadı da damağıma yapıştı kaldı. Yapılan tatilin en az 2 hafta olması gerektiğini hala savunuyorum. 1 hafta tatil yapınca da adapte olamıyorum ki işe, hiç değilse tatilimin tadını uzun uzun çıkarayım. Neyse buna da şükür, tam istediğim gibi çok güzel ve dinlendirici, aynı zamanda atraksiyonu da bol bir tatil oldu benim için. Tatil arkadaşımın da hem arkadaşım hem sevgilim olması ayrı bir tatlılık kattı bu tatile :)
Ama tabii ki bu tatil de yetmediği gibi bir de yeni tatil organizasyonlarının gazını verdi. Daha tatilden dönmeden bir sonraki tatillerde nereye gideriz'i konuşur oldum.
İlk işe başladığımız zamanlarda her tatil dönüşü yaptığımız 'ufak bir yere taşınmak, kendi domateslerimi yetiştirmek istiyorum' geyikleri ise yerini daha realistik kararlara bıraktı;
'daha çok tatil yapmak, mümkün olan her seferde kaçmak.'
Kısa, uzun, haftasonu kaçış, yurtiçi, yurtdışı farketmez, önemli olan uzaklaşmak. Monoton ve stresli şehir hayatından ufak ta olsa kaçmak, kafayı yenilemek, en önemlisi de her kaçışın sonunda yeni bir tanesi için heveslenmek, plan yapmak, heyecanlanmak, beklemek.
Ne demişler; hepimiz tatil için çalışıyoruz !  :)

2 yorum:

  1. tüm yıl tatil (en fazla 10 gün)ve haftasonu(sadece cmt günü yanlış anlaşılmasın) için yaşıyoruz.
    detaylar önemli
    :(

    YanıtlaSil
  2. matematiğe dökersek evet ama sonuçta tatil için çalışıyoruz : ))

    YanıtlaSil